Jag har hjälpt företagare med administrativa tjänster sedan 1988

Om företaget
Kickis Bokförings- & Skrivtjänst AB startades 1988 i Norrköping av mig, Kicki Edström. Jag hjälper företagare med löpande bokföring och ekonomisk redovisning. Mina kunder är allt från enmansföretagare till företag med upp till 40 anställda. Majoriteten av mina kunder finns i Norrköping med omnejd och har samarbetat med mig under många år.

En lokal och flexibel partner
Min styrka, som jag ser det, är den lokala anknytningen till Norrköping vilket skapar goda kontakter med revisionsbyråer, banker och advokater. Tack vare samarbete med dem kan jag erbjuda dig som kund en heltäckande lösning inom redovisning, revision och juridik.

Eftersom mitt företag är relativt litet är jag flexibel och varje kund, stor som liten, är viktig för mig. Min målsättning är att du alltid ska känna dig hemma hos mitt företag och våga ställa alla frågor som du behöver ha besvarade kring din och företagets ekonomi.

Kontakta mig för mer info
Driver du ett företag och är intresserad någon av mina tjänster? Kontakta mig gärna så berättar jag mer och tillsammans tar vi fram ett upplägg som passar ditt företags behov.